zaterdag 26 december 2009

De ochtend na een kerst.De koffie pruttelt alweer. De grote afwas deed ik gisteren net voor het slapengaan. Het huis is nog steeds in stilte want zoals altijd ben ik eerst wakker in het weekend. Er is koud en veel zon, zie ik vanachter het raam.

En zo zit ik dus een beetje wakker te worden achter de computer.

Ze zien er goed uit. Sarah en Gert, K's Choice voor de fans. Doorleefder en wat ouder geworden maar volgens mij boordevol energie om er samen weer tegenaan te gaan.

Mooi, dit filmpje, ja echt wel. Hopelijk kan ik hen in 2010 weer eens live aan het werk zien. Even bij op mijn verlanglijstje zetten.

9 opmerkingen:

kaat zei

haha, die afwas en dat opruimen. Volgens het lief moet dat de dag erop kwestie van 'de feestdag' niet te 'schenden'. Maar ik blijf koppig en ga niet slapen voor alles opgeruimd is ! Want opstaan en voor een grote rommel en afwas staan, dàt is pas lastig ! En dan hebben we nog een afwasmachien...

Lichtindeduisternis zei

Inderdaad een prachtig nummer en een heel mooi filmpje. Ik zat er zowaar bij te huilen, maar dat zal wel andere redenen hebben.

tijdtussendoor zei

@lichtindeduisternis: Nee hoor, bij mij stroomden ze ook vanzelf ;)

the666bbq zei

'k heb ze gemist op dranouter, 'k heb ze gemist op de try out in cc dranouter, 'k heb ze gemist ... maar 'k zal ze wel treffen in 2010.
Gelukkig 2010 alvast ;-)

pelgrim zei

Prachtig nummer!
...... kippevel

Roelien zei

Wat een prachtig nummer, wat een prachtig filmpje, ik heb met mijn koptelefoon nog een paar keer zitten luisteren en kijken. Kippenvel.

Dankje wel voor het delen hiervan, groet Roelien

ysabje zei

ik vond da nu ook eens een schoon filmpke se. maar hoe dat het komt dat je er een beetje van moet wenen weet ik ook niet. straf. hoe komt dat nu? ik vind het nummer nu niet zooo goed. maar de combinatie met het filmpje maakt het wel straf.

tijdtussendoor zei

@ysabje:Een combinatie van alles. Jarenlang fan zijn, mooi mensenfilmpje en een gemoed dat bij het minste vol schiet...snap je ;)

boomkruiper zei

Wat heerlijk een filmpje met mensen gewoon zoals ze zijn...een verademing