dinsdag 1 juni 2010

Overdosis.

Met al die stapverhalen en gedachten, zou u nog kunnen denken dat ik hier volledig stilgevallen ben. De tuin is mijn grote liefde op dit moment. Ik wandel over de paadjes en zie alles groeien. Terwijl ik binnen aan de grote tafel het één word document na het andere schrijf. Om niets te vergeten. Om misschien ooit eens te bundelen...
Ik heb een tuin en ben er fier op! Zou dat niets zijn voor een zomer-velt-sticker?

5 opmerkingen:

Yolanda Elizabet Heuzen zei

Ben ook ontzettend fier op mijn tuin en niet te vergeten er ook ontzettend blij mee. Ik weet niet wat ik zonder tuin zou moeten beginnen.

Leuk foto's van je tuin!

Lies zei

Super... zo'n tuin. In mijn pottentuintje heb ik 'enkele' slaatjes, radijsjes, boontjes, tomaten, ... Van alles een 'klein beetje'. En toch is dat mini-tuinieren ook plezant !
Die zomer-velt-sticker verdien je, Katrien.
Lie(f)s.

Lichtindeduisternis zei

Oh, wat ben ik jaloers op je tuin! Wij moeten er hier nog aan beginnen. De kinderen hebben net elk een stukje grond 'gekregen' en morgen gaan we planten en zaaien. Ik ben benieuwd. Ik denk dat ik hier af en toe eens advies zal moeten komen vragen...

natuurlijk-rijk zei

Volgens mij ga je nu wel lopen met de pluimen van manlief ;-) die het daar in je afwezigheid goed heeft bijgehouden zo te zien.

zeezicht zei

mooie tuin en foto's! En al kleine aardbeitjes zichtbaar: yammie!