zondag 13 september 2009

Patrick eet zijn bord niet leeg.Rechts van mij het groene dak van het sportpaleis. Dan zit ik goed volgens de wegbeschrijving. Als ik links kijk, zie ik de skyline van Antwerpen. De zon gaat onder maar op de radio zingen de beatles Here comes the sun. Net op dat moment. Luid meezingend en met een kriebelende buik druk ik het gaspedaal wat dieper in.

Met mijn appeltaart, in zeven haasten gebakken, kom ik binnen. Overal gezelligheid.

De omhelzing met de dieprode leen voelde heel vertrouwd. En haar Karel kwam in het donker van ver. Iemand wijst me de weg naar de gastvrouw. In al haar glorie zie ik zapnimf op me af komen. Een nimf naar mijn hart. Menck mag ik al eens stevig vastpakken. De eerste kennismaking hebben we in zijn tuin al eens gedaan. Plots zat er ook een echte madame naast mij. Binnenkort maakt ze haar debuut op de televisie. Voor geen geld wil ik het missen. Chelone met haar stapschoenen vond ik geweldig. Voor mensen met stapschoenen heb ik namelijk een grote boon. Van over de tafel kwam er telkens een vlaag vrolijkheid. Daar kon ik ook al zo van genieten. En van nog veel meer maar het zou mijn schrijfsel oneindig lang zou maken.

Het naar huis rijden ging wegwijzergewijs niet zo snel. Ergens ging ik de mist in. Letterlijk en figuurlijk. Maar aangezien het gisteren de eerste avond was sinds lang dat ik nog eens koud had, was het niet zo erg om in een verwarmde auto te zitten.

Het was heel erg geslaagd, lieve zapnimf, jij mag dat nog eens doen!

Tussen haakjes...trek u vooral niets aan van de titel...

8 opmerkingen:

Breeg zei

Het voordeel van steeds dezelfde titel is wel dat we meteen overal het verslag van de blogmeeting vinden. Het was daar echt wel supergezellig :-)

zapnimf zei

Wij gaan mekaar nog wel zien, vermoed ik.
Uw zoon zit niet in het filmpje!
Tof dat je er was.

pcuser1961 zei

Heel fijne maandag

chelone zei

Blij je te hebben leren kennen, naamgenote. We hebben weer eens goed kunnen lachen. Jij stond potverdorie nog niet in mijn bloggrol, dat merkte ik nu pas.
Die stapschoenen kwamen zaterdag heel goed van pas en de fliessokken ook.

Anoniem zei

Een gezellige blogmeeting is blijkbaar ook een manier om onbekende blogs te ontdekken want ik kende jouw blog eigenlijk nog niet. Nu nog proberen om het allemaal een beetje te volgen. :-)
Het was leuk je op de supergezellige blogmeeting ontmoet te hebben.

lies zei

ik heb ook stapschoenen! ik heb ook stapschoenen! hier met die boon dus!!!!

(en tot donderdag!)

Menck zei

Onze tweede ontmoeting, alweer, en ze smaakt verdorie naar meer. Kortom: blij je nogmaals ontmoet te hebben en tot de volgende meet!

Leen zei

...en toen, na al die mailtjes, zagen ze mekaar in het echt!
Voor het eerst maar zeker niet voor 't laatst. Met of zonder blogmeeting, zo ergens in april '10?

chansha (woordverificatie)